• Az ár csökken.
  • Újszülött
YFFSRJDJ Kerámia Ültetvényesek Beltéri Növények Vízelvezető Lyuk, 2, 5.5 hüvelykes Cserépben a Növény, a Megkönnyebbülés, a Jég Megrepedt Máz Kerámia virágcserép (Kék)

YFFSRJDJ Kerámia Ültetvényesek Beltéri Növények Vízelvezető Lyuk, 2, 5.5 hüvelykes Cserépben a Növény, a Megkönnyebbülés,

 
HUF 3766.50

Elérhetőség
A termék elérhető

【Regény Minta Design】 A dombornyomás technológia erős homorúság, valamint konvexitás kiemelve a művészi stílus, a jég megrepedt máz felületén kiemeli a részleteket, hogy a szoba, lakás, iroda, erkély több nemes. 【Erős Minőség & Tette, hogy a Múlt】A Beltéri növény cserépben készült high-end, tartós kerámia sütött a magas hőmérséklet, amelyek biztosítják a színek nem halványul vele az idő.Nem kell aggódnia, repedés vagy törés a cserépben, hogy könnyen. 【Osztani a Szeretetet, a Növények, a Barátok Közt-A barátok ápolja a növényeket, van egy kis házi kertben?Akkor szeretni fognak ezek az aranyos edények orchideák, vagy zamatos!Nagyon jó ajándék egy házavató, születésnapra, vagy bármilyen más különleges alkalmakra. 【Specifikáció】 Készlet 2 virágcserepek, a specifikáció kaspók : 5.5 Wx5 H Inch (növények Nem Tartalmazzák), jön egy leeresztő nyílás az alján.Alkalmas ültetés legtöbb kis, illetve közepes méretű növények, mint orchidea, szukkulens növények, aloe vera, kígyó növény -, gyógynövény, páfrányok, stb. 【Boldog Növények, a Boldog Tulajdonosok】 vigyázni a kis belső zöld kert, elintézzük a többit.A dedikált ügyfélszolgálati csapata mindig az ön rendelkezésére.Ha a termék sérült kézhezvétele után, biztosítjuk a visszatérítés, csere.Emellett nem szükséges, hogy visszatérjen a sérült elemeket.


Bejelentett specifikációk

Az áru kiegészítései