• Az ár csökken.
  • Újszülött
Reborn Baba, Hordozható Mosható Élethű Baba Poseable Könnyű a szerepjáték Játék, a Gyerekek, a Kisgyermekek Lányok Ajándék

Reborn Baba, Hordozható Mosható Élethű Baba Poseable Könnyű a szerepjáték Játék, a Gyerekek, a Kisgyermekek

 
HUF 12391.65

Elérhetőség
A termék elérhető

Ruha lesz pontosan ugyanaz, mint a képen.Meg lehet változtatni a ruhát magadnak, újszülött igazi baba méretű ruhát illik a babám.Felszerelt cumisüveg, cumi, stb. kényelmes a gyermekek játszanak szerepet játszani a játékot.Teljes test szilikon vinil baba, biztonságos, környezetbarát, puha tapintású, élethű megjelenés, tele rugalmasságát.Magas minőségű, áttetsző akril szemét, nem is pislogott.Magas hőmérséklet paróka szintetikus haj, a haj lehet dauerolt vagy kiegyenesített a haja, vas, csak győződjön meg róla, hogy a hőmérséklet belül 120℃.A baba lehet tegye vízbe, hogy van fürdő vagy zuhany, a baba teljesen poseable, fej, végtagok mozgathatunk szabadon.Szolgáltatás : 1. Teljes test szilikon vinil baba, biztonságos, környezetbarát, puha tapintású, élethű megjelenés, tele rugalmasságát.2. A baba lehet tegye vízbe, hogy van fürdő vagy zuhany, a baba teljesen poseable, fej, végtagok mozgathatunk szabadon.3. Magas minőségű, áttetsző akril szemét, nem is pislogott.Magas hőmérséklet paróka szintetikus haj, a haj lehet dauerolt vagy kiegyenesített a haja, vas, csak győződjön meg róla, hogy a hőmérséklet belül 120℃.4. Ruha lesz pontosan ugyanaz, mint a képen.Meg lehet változtatni a ruhát magadnak, újszülött igazi baba méretű ruhát illik a babám.5. Felszerelt cumisüveg, cumi, stb. kényelmes a gyermekek játszanak szerepet játszani a játékot.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Újjászületett Doll Material : Vinyl+Cloth Size : Kb. 55cm / 21.7 a Csomag Lista : 1 x Doll1 x Etetés Bottle1 x Pacifier1 x Haj Band1 x Diaper Note : 1. Kérem, engedje meg, enyhe hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.


Bejelentett specifikációk

Állapot:
100% Vadonatúj
Elem Típusa:
Reborn Baba
Anyag:
Vinyl+Ruhával
Méret:
Approx. 55cm / 21.7in
A Csomag Lista:
1 x Baba :
1 x cumisüveg :
1 x Cumi :
1 x Haj Zenekar :
1 x Pelenka :
1. Kérem, engedje meg, enyhe hiba miatt kézi mérés. Köszönöm a megértést. :
2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy. Kérjük, vegye az igazi, mint a standard. :

Az áru kiegészítései